Om Lectron Connecting Power

Profil og baggrund

Lectron ApS - specialister i strømforsyning

Lectron leverer løsninger til køretøjer som har særlige behov for tilgang til strøm både under kørsel og når de står stille.

Vores ekspertise og mangeårig erfaring giver kunderne tryghed for at alle installationer er korrekte og funktionsdygtige

Vi kan løse alle typer opgaver uanset hvor specielle de er, fordi vi besidder en mangeårig viden inden for vores branche og niche og samtidig har vi et bredt og stærkt netværk der kan komplementere os.

Vi hjælper vores kunder med at vælge de mest optimale ydelser og løsninger med udgangspunkt i deres specifikke behov. Vores kunder vender tilbage igen og igen, fordi vi yder en meget høj service og altid står til rådighed for at hjælpe.

Som samarbejdspartner garanterer vi

  • Fast tilknyttet kontaktperson gennem hele opgaven

  • Ekspertrådgivning om tekniske elinstallationer og optimering

  • Optimale løsninger til dit specifikke behov

  • Fleksibel samarbejdspartner

  • Hurtig hjælp, når du har brug for det

  • Omhyggelighed, i alt hvad vi leverer

Det sikre valg

Lectron ApS  forhandler kvalitetsmærker inden for kabelsystemer, batteriladere, regulatorer, batteritestere, spændingsomformere og konvertere til blybatterier. Vores kunder omfatter blandt andet brugere og ejere af lastbilsflåder, redningskøretøjer, ambulancer, forsvarsmateriel, marinefartøjer og trucks.

Vi har en omfattende viden om anvendelsen af batterier og har sammensat et sortiment, der tilgodeser alle vores kunders behov. De højt specialiserede produkter medvirker til at effektivisere batterier, optimere driftsikkerheden og forlænge levetiden.

Det siger vores kunder

" Altid profesionelle i tilgangen til opgaven"

BS Support har gennem de sidste 14 år Brugt Lectron som leverandør af produkter til vores køretøjer. Vi har alle i BS Support været glade for den gode samhandel og den professionelle tilgang til fx fremstilling af dokumentations tegninger af komplette installationer,

Lectron har også været en stor hjælp i udviklingsprocesser hvor de hurtigt at skaffe dele samt delt ud af der knowhow

Brian Printz sørensen, BS Support

" Vi får de rigtige priser hver gang"

Vi har været kunde hos Lectron gennem mange år og vores oplevelse er at vi altid kan regne med hurtige reaktion, når vi har brug for hjælp til spørgsmål af både teknisk- og produktrelateret art. Vi oplever altid en god service og Lectron er proaktive i forhold til at holdes opdateret på produkter.

En vigtig ting for vores forretning er, at vi kan regne med at få de rigtige priser hver gang, og dermed være konkurrencedygtige. Det er en tillidssag og den har vi med Lectron.  Lars Vestergård er en behagelig fyr, altid i godt humør og let at samarbejde med.

Marc Larsen, Haarby Karosseri ApS

Hvem er vi

Portrætfotograf

Knud E. Nordby

Partner og ansvarlig for administration

Handelsuddannet, direktør i flere større virksomheder bl.a Brdr. Dahl og Danogips. Investor og Business Angel.

Telefon +45 5219 7020
Mail: ken@lectron.dk

Portrætfotograf

Lars Vestergaard

Partner og produktspecialist, ansvarlig for salg

Faguddannet elektriker, handelsuddannet, 35 års erfaring med teknisk salg. Fagspecialist i 230 v og jævnstrøm til køretøjer.

Telefon +45 4010 1050
Mail: lars@lectron.dk

Historien bag Lectron

Lectron blev stiftet og etableret i 1994 af Knud E. Nordby og Lars Vestergaard under navnet Ladac, med import af batteriladere fra producenten Ladac. Siden kom flere agenturer til bl.a Calix, Victron energy og Polyamp.

Lectron har siden 2008 leveret minesikringsudstyr til den danske flåde og løser stadig en række specialopgaver forsvaret.

I 2010 blev navnet ændret fra Ladac til det nuværende Lectron Aps og virksomheden servicerer i dag den danske branche indenfor opbygning af specialkøretøjer med intelligente løsninger af 230v og jævnstrøm.