Løsninger Connecting Power

Lectron Plug and Play system

Lectron Plug and Play system løsning

Lectron leverer foruden standard systemer til strømopbygninger, også skræddersyede løsninger til ethvert behov og alle typer køretøjer.

Connecting Power_compri

Lectron Plug and Play system

Lectron's Plug and Play system er udviklet til at vi kan skræddersy løsninger af strømopbygning til ethvert behov og alle typer køretøjer.

Med vores brede sortiment af Victron Energy batteriladere og invertere af højeste kvalitet, kan vi leverer produkter med 5 års garanti og dermed meget høj holdbarhed.

Victron Energy investerer kontinuerligt i udvikling og optimering af nye produkter og er en førende leverandør inden for opbygning af strøm til køretøjer.

Med Calix har vi et sortiment af vandtætte, vejrbestandige og stålarmeret kabler, som betyder at Lectron kan levere et kabelsystem, hvor ledninger og kabler ikke forvitres, ødelægges ved bøjning eller slitage.

I samarbejde med Calix har vi udarbejdet et særligt sortiment af tilbehør af forskellige typer strømudtag og forgreninger, sådan at vi kan opbygge et komplet installationssæt med alt dertilhørende og kan derfor levere løsninger som er sikre, holdbare og helt enkelt monterbare strømforsyninger til køretøjer.

Lectron løsningen

Lectron Plug and Play systemet er en kombination af batteriladere, invertere, strømudtag og kabelsystemer, alt sammen i absolut højeste kvalitet, som kan bygges til komplette systemer, til opbygning af strøm i køretøjer.

Lectron Plug and Play strømopbygnings system, er meget fleksibelt og enkelt at bruge til opbygning af alle typer løsninger i forskellige typer køretøjer. At bruge vores system, kræver ikke særlig uddannelse eller certificering.

Med Lectrons Plug and Play system kan vi levere skræddersyede installationer som kan sikre et køretøj motoropvarmning, opvarmning af kabinen, stikkontakter og USB kontakter til 230V og genopladning af håndværktøj, til køretøjer som står uden tilslutning til ekstern strøm eller net.

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig ?

Med vores omfattende ekspertise i opbygning af strømforsynings løsninger til køretøjer med særlige behov, kan vi også hjælpe dig med den helt rigtige løsning.

Det siger vores kunder

" Altid profesionelle i tilgangen til opgaven"

BS Support har gennem de sidste 14 år Brugt Lectron som leverandør af produkter til vores køretøjer. Vi har alle i BS Support været glade for den gode samhandel og den professionelle tilgang til fx fremstilling af dokumentations tegninger af komplette installationer,

Lectron har også været en stor hjælp i udviklingsprocesser hvor de hurtigt at skaffe dele samt delt ud af der knowhow

Brian Printz sørensen, BS Support

" Vi får de rigtige priser hver gang"

Vi har været kunde hos Lectron gennem mange år og vores oplevelse er at vi altid kan regne med hurtige reaktion, når vi har brug for hjælp til spørgsmål af både teknisk- og produktrelateret art. Vi oplever altid en god service og Lectron er proaktive i forhold til at holdes opdateret på produkter.

En vigtig ting for vores forretning er, at vi kan regne med at få de rigtige priser hver gang, og dermed være konkurrencedygtige. Det er en tillidssag og den har vi med Lectron.  Lars Vestergård er en behagelig fyr, altid i godt humør og let at samarbejde med.

Marc Larsen, Haarby Karosseri ApS

Din garanti for den bedste løsning

Portrætfotograf
  • Produkt specialister

    Stor erfaring i at kombinere vores produktsortiment til samlede integrerede løsninger tilpasses 100% til den enkelte opgave.

  • Professionel rådgivning

    Vi yder rådgivning der tager udgangspunkt vores kunders specifikke behov, så de får den mest optimale løsning.

  • Skræddersyede løsninger

    Vi kan løse alle typer opgaver uanset hvor specielle de er, fordi vi besidder en mangeårig viden inden for vores branche og niche og samtidig har vi et bredt og stærkt netværk der kan komplementere os.