Kunder Connecting Power

De kunder vi hjælper

Det siger vores kunder

" Altid profesionelle i tilgangen til opgaven"

BS Support har gennem de sidste 14 år Brugt Lectron som leverandør af produkter til vores køretøjer. Vi har alle i BS Support været glade for den gode samhandel og den professionelle tilgang til fx fremstilling af dokumentations tegninger af komplette installationer,

Lectron har også været en stor hjælp i udviklingsprocesser hvor de hurtigt at skaffe dele samt delt ud af der knowhow

Brian Printz sørensen, BS Support

" Vi får de rigtige priser hver gang"

Vi har været kunde hos Lectron gennem mange år og vores oplevelse er at vi altid kan regne med hurtige reaktion, når vi har brug for hjælp til spørgsmål af både teknisk- og produktrelateret art. Vi oplever altid en god service og Lectron er proaktive i forhold til at holdes opdateret på produkter.

En vigtig ting for vores forretning er, at vi kan regne med at få de rigtige priser hver gang, og dermed være konkurrencedygtige. Det er en tillidssag og den har vi med Lectron.  Lars Vestergård er en behagelig fyr, altid i godt humør og let at samarbejde med.

Marc Larsen, Haarby Karosseri ApS

Kundecase: Bentzen Autokaross A/S Bilindretning til funktionelle servicekøretøjer

Carsten Ovesen, partner i Bentzen Autokaross siden 2013, ansvarlig for el og elinstallationer

Bentzen Autokaross opbygger og indretter specialkøretøjer med specifikke brugsfunktioner, som eks. akut lægebiler, politibiler, brandbiler, indsatsbiler til farvandsvæsnet, beredskabsstyrelsen osv.

Benzen Autokaross leverer også indretning og opbygning af køretøjer til alm. erhvervsbrug, som eks. håndværksbrancher. Derudover er virksomheden certificeret Mercedes og Folkevogns opbyggere.

 

Bentzen Autokaross har samarbejdet med Lectron siden 2016. Virksomheden har valgt Lectron som ny samarbejdspartner, med det udgangspunkt at Lectron her en produktportefølje som lever op til den kvalitet og de funktioner, Bentzen Autokaross ønsker at levere til deres kunder.

 

Carsten Ovesen udtaler ”Det er vores oplevelse at Lectron ikke har varer i deres sortiment som ikke er af højeste kvalitet. Det er vigtigt for os, fordi kvalitet er en høj parameter i leverancen af vores ydelser.

Vi ved, at når Lectron står inde for et produkt, så er det velafprøvet, funktionsdygtigt og holdbart og det er afgørende for os. Samtidig kan Lectron også levere en skarp pris på deres kvalitetsprodukter. Så vi er yderst tilfredse med både produkter og priser fra Lectron”.

 

Virksomheden leverer og servicerer kunder, hvis behov er skræddersyede løsninger, og en vigtig parameter for valg af deres leverandør-samarbejder, er også at de enkelte medarbejdere har adgang til hurtig service og support.

 

Carsten Ovesen udtaler: "Lectron gør det meget nemt for os, ved at levere en virkelig god kundeservice og support. Vi kan altid ringe og få hjælp med det samme, men helt uvurderligt er det, at Lectron kommer forbi hos os i Hvidovre, mindst et par gange om ugen.

Fordelen ved det, er at det gør det nemt for vores medarbejdere, at få de nødvendige hjælp. Lectron er fysisk til stede på værkstedet og kan hurtigt demonstrere og undervise i løsning af et problem, og det betyder vi let selv kan løse problemet næste gang."

Bentzen Autokaross bruger også Lectrons sortiment af elpaneler til indbygning i køretøjerne. Elpanelerne er udviklet som et ”plug and play” system der, lever op til en sikker, robust, simpel og ikke mindst fleksibel løsning.

 

”Nogle af vores kunder stiller højere krav til deres installationer end loven foreskriver, i de tilfælde er vi også afhængige af en samarbejdspartner som kan leve op til den standard. Lectron kan levere produkter som lever op til den påkrævede ekstraordinere sikkerhed for El-paneler”

 

”Der er har i den danske opbygger branche, været udfordringer i forhold til at leve op til EO6 normen. Vi har tidligere selv måtte bygge diverse elektroniske dele for at kunne leve op til normen.

Lectron kan levere et produkt som er simpelt, fleksibelt og i en god kvalitet. Så dels har vi sparet tid men endnu vigtigere har vi nu sikkerhed for at vores kunder ikke oplever fejl eller funktionsmangler”.

 

Bentzen Autokaross, leverer vi el-løsninger til køretøjer i varevogns størrelsen, men som Carsten Ovesen udtaler: ” jeg er overbevist om, at ved større installationer og el-anlæg, vil Lectron være den eneste leverandør i branchen der kan løse opgaven”